مدیریت خشم: 10 نکته برای رام کردن خلق و خوی خود

مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل

مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل

 

 

 

آیا وقتی کسی در ترافیک حرف شما را قطع می کند، جوش می آورید؟ آیا وقتی فرزندتان از همکاری امتناع می کند فشار خون شما بالا می رود؟ خشم یک احساس رایج و حتی سالم است. اما مهم است که با آن به شیوه ای مثبت برخورد کنید. عصبانیت کنترل نشده می تواند بر سلامت و روابط شما تأثیر بگذارد. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل ) برای کنترل خشم خود آماده اید؟ با در نظر گرفتن این 10 نکته برای کنترل خشم شروع کنید. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 


1. قبل از صحبت کردن فکر کنید

گاهی اوقات، گفتن چیزی که بعداً پشیمان خواهید شد، مشکل ساز خواهد شد. قبل از گفتن هر چیزی چند لحظه وقت بگذارید و افکار خود را جمع آوری کنید. همچنین به دیگران درگیر در این موقعیت اجازه دهید همین کار را انجام دهند. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 

 

Think

 

 


2. هنگامی که آرام شدید، نگرانی های خود را بیان کنید

به محض اینکه به وضوح فکر می کنید، ناامیدی خود را به شیوه ای قاطعانه اما بدون تقابل بیان کنید. نگرانی ها و نیازهای خود را واضح و مستقیم، بدون آسیب رساندن به دیگران یا تلاش برای کنترل آنها بیان کنید ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 

 

relax

 


3. کمی ورزش کنید

فعالیت بدنی می تواند به کاهش استرس که می تواند باعث عصبانیت شما شود کمک کند. اگر احساس می‌کنید عصبانیت‌تان در حال افزایش است، به پیاده‌روی یا دویدن سریع بروید. یا مدتی را صرف انجام سایر فعالیت های بدنی لذت بخش کنید. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 

 

exercise


4. تایم اوت بگیرید

تایم اوت فقط برای بچه ها نیست. در ساعاتی از روز که معمولا استرس زا هستند، به خود استراحت دهید. چند لحظه سکوت ممکن است به شما کمک کند تا برای مدیریت آنچه در پیش است بدون عصبانی شدن یا عصبانی شدن آمادگی بیشتری داشته باشید. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 


5. راه حل های ممکن را شناسایی کنید

به جای تمرکز بر چیزی که شما را عصبانی کرده است، روی حل و فصل موضوع کار کنید. آیا اتاق نامرتب فرزندتان شما را ناراحت می کند؟ در را ببند. آیا شریک زندگی شما هر شب برای شام دیر می کند؟ وعده های غذایی را بعد از ظهر برنامه ریزی کنید. یا موافقت کنید که چند بار در هفته خودتان غذا بخورید. همچنین، درک کنید که برخی چیزها به سادگی خارج از کنترل شما هستند. سعی کنید در مورد آنچه می توانید و نمی توانید تغییر دهید واقع بین باشید. به خود یادآوری کنید که عصبانیت چیزی را درست نمی کند و ممکن است آن را بدتر کند ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 


6. از جملات «من» استفاده کنید

انتقاد یا سرزنش کردن تنها ممکن است تنش را افزایش دهد. در عوض، از عبارات “I” برای توصیف مشکل استفاده کنید. محترمانه و خاص باشید. به عنوان مثال، به جای «شما هیچ وقت کار خانه انجام نمی دهید»، بگویید: «از اینکه میز را ترک کردی بدون اینکه به غذا کمک کنی، ناراحتم». ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 


7. کینه به دل نگیرید

بخشش یک ابزار قدرتمند است. اگر به خشم و سایر احساسات منفی اجازه دهید احساسات مثبت را از بین ببرد، ممکن است خود را در تلخی یا احساس بی عدالتی خود بلعیده باشید. بخشیدن کسی که شما را عصبانی کرده است ممکن است به شما کمک کند تا هم از موقعیت درس بگیرید و هم رابطه خود را تقویت کنید.

 


8. از شوخ طبعی برای رهایی از تنش استفاده کنید

روشن شدن می تواند به پراکندگی تنش کمک کند. از شوخ طبعی استفاده کنید تا به شما کمک کند با چیزی که شما را عصبانی می کند و احتمالاً با هر انتظار غیرواقع بینانه ای که از نحوه پیش رفتن دارید روبرو شوید. با این حال از طعنه پرهیز کنید – می تواند به احساسات آسیب برساند و اوضاع را بدتر کند.

 


9. مهارت های تمدد اعصاب را تمرین کنید

وقتی عصبانیت شما شعله ور شد، مهارت های آرامش بخشی را به کار بگیرید. تمرینات تنفس عمیق را تمرین کنید، یک صحنه آرامش بخش را تصور کنید، یا یک کلمه یا عبارت آرامش بخش را تکرار کنید، مانند “آرامش را بگیرید”. همچنین ممکن است به موسیقی گوش دهید، در یک مجله بنویسید یا چند حرکت یوگا انجام دهید – هر کاری که برای تشویق آرامش لازم است. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 


10. بدانید چه زمانی به دنبال کمک باشید

یادگیری کنترل خشم می تواند گاهی چالش برانگیز باشد. اگر عصبانیت شما خارج از کنترل به نظر می رسد، باعث می شود کارهایی را انجام دهید که پشیمان هستید یا باعث آزار اطرافیانتان می شود، برای مسائل خشم کمک بگیرید. ( مدیریت خشم: 10 نکته برای کنترل )

 

دیدگاهتان را بنویسید